Største Matros på vakt!

Største Matros på vakt!
Elise øver seg på å styre Friskus

onsdag 9. september 2015

Endelig badeliv!

Nå er det litt lenge siden jeg har skrevet; så håper det blir fint. La Coruna er det egentlig ikke så mye å skrive om. Men jeg kan skrive at jeg og mamma var på en mislykket shoppingtur, og vi fant 1\12 ting og det var lyspærer vi fant. 
Sånn har jeg hatt det de siste dagene :)

I Muros er det mer å skrive om. Vi traff 3 andre norske båter( uten barn i), og første kvelden var vi alle sammen ute og spiste paella, men det var ikke godt. Nesten ikke risen en gang. De hadde bare gammel is, så Øyvind hadde uheldigvis fått muggen vaniljeis med gugge nederst.  Dagen etter inviterte vi de norske båtene til egenbakte boller, og når vi kom til Tamara fortalte Gina oss at Helle hadde bursdag. Helle er i en båt som heter O-hoi. Så da ble det bursdagspynting i båten i andre time på Friskus-skolen. Bursdagen ble klokka to, og Tamara hadde med sjokoladekake. Og det var veldig sjokoladekake. Suntrip var også med. 
 
Her spiser alle de norske Paella.




Etter Helles bursdag, dagen etter seilte vi til en svaiplass utenfor Vigo. Der var det nakenstrand, faktisk. Det vippet også. Noen dager etter seilte vi til noen øyer med lange og fine sandstrender. Man fikk nesten hjernefrys når man dukket under da. Vi møtte en båt som het Live Edge og de hadde 3 gutter; 4,10 og 12 år. Han som var tolv var allergisk mot egg, mel og melk. Da kan man i hvert fall ikke spise boller. 

En dag gikk vi opp til et fyr for å se på solnedgangen. Det var kjempelangt opp, men Silje var med for det. Vi la oss 22:00 den kvelden (alle barna) og hadde begynt klokka kvart på åtte. På kvelden altså. Vi hadde med hodelykt og det var smart. 
Solnedgangen var fin.
Etter solnedgangsdagen seilte vi til Baiona og spiste krabbe og blåskjell til lunsj. I dag har vi vært på gå-sightseeing i byen og handlet litt av hvert. Øyvind mistet 3 postkort i dag, dessverre. Vi har det fint. Hilsen Elise 

1 kommentar:

  1. Hei Elise ! Så gøy at dere har truffet så mange norske båter på en gang og at det var barn ombord ! Sikkert ekstra morsomt med norsk bursdagsfeiring også. Vi skjønner st badevannet hittil har vært litt kaldt når du sier dere får "hjernefrys" av å bade, men dere er jo heldigvis på vei mot varmere vann ! Så flink Silje (og dere) var som gikk langt opp til en topp for å se på solnedgangen, men det var sikkert verdt det. Synd st shoppingturen i la Coruna ikke var så vellykket, men dere fikk jo hvertfall en fin fjelltur og kanskje noen kan shoppe litt for dere her hjemme !? Her på fjellet er det strålende og vi gleder oss til snart å pakke til Portugaltur og ønsker dere fin seilas videre ! Klem mormor og moff

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.